Advertisement

Main Ad

Tandoori Fish Recipe(English, Spanish, Arabic Languages)


 Tandoori Fish Recipe

Tanduri fish  is delicious seafood dish. It is popular dish in Pakistan. It's perfect for diet ,or for people who have colrstol problem . 

Ingredients:

Whole fish 2 normal size

For Marination:

Garlic cloves chopped 8-10

Ginger chopped 2  inch

Grated lemon zest 3 tbsp

Cumin powder 1.5 tsp

Salt 4 tsp

Gram flour 2.5 tbsp

Lemon juice 4+6 tbsp

Red chili powder 2 tbsp

Garam masala powder 1.5 tbsp

Hung curd 250 gm

Vegetable oil 250 ml

Coriander leaves 1 cup

Oregano 1tsp

Mastered paste 2 tsp

Veniger 2 tsp

Tandoori color 3 pinch

Direction:

Put all the mixture in one large bowl& make paste with yogurt .

Now add oil in pan & heat it add frame flour in it ,cook for 5 minutes then add this in mixer firstly made. .

Refrigerate it for 2-3 hours.

Now put in pre heated oven on 200 degree c.let it bake 20 - 25 minutes.

Tandoori Fish is ready to eat .

Serve it with spices & food of your choice.


Receta de pescado tandoori

El pescado Tanduri es un delicioso plato de mariscos. Es un plato popular en Pakistán. Es perfecto para la dieta, o para las personas que tienen problemas con el colrstol.

Ingredientes:
Pescado entero 2 tamaño normal

Para marinar:

Dientes de ajo picados 8-10

Jengibre picado 2 pulgadas

Ralladura de limón rallado 3 cucharadas

Comino en polvo 1,5 cucharaditas

Sal 4 cucharaditas

Harina de gramo 2,5 cucharadas

Zumo de limón 4+6 cucharadas

Chile rojo en polvo 2 cucharadas

Garam masala en polvo 1,5 cucharadas

Cuajada colgada 250 gr.

Aceite vegetal 250ml

Hojas de cilantro 1 taza

orégano 1 cucharadita

Pasta masterizada 2 cucharaditas

Veniger 2 cucharaditas

Tandoori color 3 pizca

Dirección:
Ponga toda la mezcla en un tazón grande y haga una pasta con yogur.

Ahora agregue aceite en la sartén y caliéntelo, agregue harina de marco, cocine durante 5 minutos y luego agregue esto en la batidora que hizo en primer lugar. .

Refrigerarlo durante 2-3 horas.

Ahora póngalo en el horno precalentado a 200 grados C. Deje que se hornee de 20 a 25 minutos.

El Pescado Tandoori está listo para comer.

Sírvelo con especias y comida de tu elección


صفة سمك التندوري

سمك التندوري هو طبق المأكولات البحرية اللذيذ. إنه طبق شعبي في باكستان. إنه مثالي لنظام غذائي ، أو للأشخاص الذين يعانون من مشكلة كولرستول.
مكونات:
سمكة كاملة حجم 2 عادي

للتتبيل:

فصوص ثوم مفرومة 8-10

زنجبيل مفروم 2 إنش

مبشور قشر ليمون 3 ملاعق كبيرة

مسحوق الكمون 1.5 ملعقة صغيرة

ملح 4 ملاعق صغيرة

طحين غرام 2.5 ملعقة كبيرة

عصير ليمون 4 + 6 ملاعق كبيرة

مسحوق الفلفل الأحمر 2 ملعقة كبيرة

مسحوق جارام ماسالا 1.5 ملعقة كبيرة

خثارة معلقة 250 جرام

زيت نباتي 250 مل

1 كوب كزبرة

أوريجانو 1 ملعقة صغيرة

معجون متقن 2 ملعقة صغيرة

فينيجر 2 ملعقة صغيرة

تندوري لون 3 قرصة

تبوك:
ضعي كل المزيج في وعاء واحد كبير واصنعي معجونًا بالزبادي.

الآن نضيف الزيت في المقلاة ونحميها ونضيف دقيق الإطار ، ونطهى لمدة 5 دقائق ثم نضيف هذا في الخلاط أولا. .

برده لمدة 2-3 ساعات.

نضع الآن في الفرن المسخن مسبقاً على 200 درجة مئوية ، ونتركه يخبز من 20 إلى 25 دقيقة.

أسماك التندوري جاهزة للأكل.

قدمها مع البهارات والطعام الذي تختاره. 
wasfat samak altindawrii
samak altindawrii hu tabaq almakulat albahriat alladhidhu. 'iinah tabiq shaebiun fi bakistan. 'iinah mithaliun linizam ghidhayiyin , 'aw lil'ashkhas aladhin yueanun min mushkilat kuliristul.
mukawnatun:
samakat kamilat hajm 2 eadi
liltatbili:
fusus thawm mafrumat 8-10
zanjabil mafrum 2 'iinsh
mabshur qashr laymun 3 malaeiq kabira
mashuq alkamuwn 1.5 mileaqat saghira
milh 4 malaeiq saghira
tahin ghram 2.5 mileaqat kabira
easir laymun 4 + 6 malaeiq kabira
mashuq alfulfil al'ahmar 2 mileaqat kabira
mashuq jaram masala 1.5 mileaqat kabira
khutharat muealaqat 250 jiram
zayt nabatiun 250 mal
1 kub kazbira
'uwrijanu 1 mileaqat saghira
maejun mutaqin 2 mileaqat saghira
finijar 2 mileaqat saghira
tanduri lawn 3 qursa
tbuk:
daei kulu almazij fi waea' wahid kabir wasnaei mejwnan bialzibadi.
alan nudif alzayt fi almiqlaat wanahmiha wanudif daqiq al'iitar , wanathaa limudat 5 daqayiq thuma nudif hadha fi alkhalat 'awla. .
barduh limudat 2-3 saeati.
nadae alan fi alfurn almuskhan msbqaan ealaa 200 darajat miawiat , wanatrukuh yukhbiz min 20 'iilaa 25 daqiqatin.
'asmak altinduriu jahizat lil'akli.
qadamaha mae albaharat waltaeam aladhi takhtaruhu.
Show more

Post a Comment

1 Comments