Advertisement

Main Ad

Aloo palak (English Spanish Arabic Languages)

Aoo palak ka salan

Aloo Palak is combination of two vegetables,it has special tasty & very delicious. So One people cook palak  ( Spinich ).it's very nutritious .It has plenty of iron which is essential for us.there are many varieties of !things which can be added instead of potatoes like. Meat palak curry & so on .today I am going to share my palak aalu recipe with you .hope u like it.

ingridients

Spinach cutted & washed 2-3  kg

Potatoes 5-7

Tomatoes 3-4

Onions finely chopped 2-3

Garlic crushed 8-10

Crushed red chilies 1-1/2 tbsp

Cortiender powder 1.5 tsp

Cumin powder 1 tsp

Turmeric powder half tsp

Green chilies 5-8

Ginger 1 inch slice

Salt to taste

Oil 1 cup + 4 tbsp

Direction:

First of all cut & washed palak under open tab.

Now put oil in pan & chopped onion stir fry it & add ginger garlic paste & fry on medium high flame.

Now put above mentioned masalas with little water ,& fry it ,10 to 12 minutes.

Now add tomatoes green chillies & cubes of potatoes & fry about 15 minutes until tomatoes get tender.

Now put Spinich in it ,cover & cook it on medium low flame.until water get dries.

When water get dries fry it for more 5 -7 minutes 

Tasty palak aalu is ready to eat.

U can serve it with naan chapati or rice as u like.



Aoo palak ka salan Aloo Palak es una combinación de dos vegetales, tiene un sabor especial y muy delicioso. Entonces, una gente cocina palak (Spinich). Es muy nutritivo. Tiene mucho hierro, que es esencial para nosotros. Hay muchas variedades de cosas que se pueden agregar en lugar de papas. Curry de palak de carne, etc. Hoy voy a compartir con ustedes mi receta de palak aalu. Espero que les guste. ingredientes Espinacas cortadas y lavadas 2-3 kg Patatas 5-7 Tomates 3-4 Cebollas finamente pic Ajo triturado 8-10 Chiles rojos triturados 1-1/2 cucharada polvo de Cortender 1,5 cucharaditas Comino en polvo 1 cucharadita Cúrcuma en polvo media cucharadita Chiles verdes 5-8 Rodaja de jengibre de 1 pulgada Sal al gusto Aceite 1 taza + 4 cucharadas

Dirección: En primer lugar palak cortado y lavado bajo pestaña abierta. Ahora ponga aceite en la sartén y la cebolla picada saltee y agregue la pasta de jengibre y ajo y fría a fuego medio alto. Ahora ponga las masalas mencionadas anteriormente con poca agua y fríalas, de 10 a 12 minutos. Ahora agregue los tomates, los chiles verdes y los cubos de papas y fríalos durante unos 15 minutos hasta que los tomates estén tiernos. Ahora ponga Spinich en él, cubra y cocine a fuego medio bajo hasta que el agua se seque. Cuando el agua se seque, freírla durante más de 5 a 7 minutos. Sabroso palak aalu está listo para comer. Puedes servirlo con naan chapati o arroz como quieras.



أوو بالاك كا سالان
الو بالاك عبارة عن مزيج من نوعين من الخضار ، له مذاق خاص ولذيذ جدا. لذلك يقوم شخص واحد بطهي البلاك (سبينيتش) ، إنه مغذي للغاية ، ويحتوي على الكثير من الحديد وهو أمر ضروري لنا ، وهناك العديد من أنواع! الأشياء التي يمكن إضافتها بدلاً من البطاطس مثل. لحم بالاك كاري وما إلى ذلك. اليوم سأشارككم وصفة بالاك آالو الخاصة بي. آمل أن تعجبكم. مقبلات سبانخ مقطعة ومغسولة 2-3 كجم البطاطس 5-7 طماطم 3-4 بصل مفروم ناعما 2-3 مسحوق الثوم 8-10 فلفل حار أحمر مطحون 1-1 / 2 ملعقة كبيرة مسحوق الكورتيندر 1.5 ملعقة صغير مسحوق الكمون 1 ملعقة صغيرة مسحوق الكركم نصف ملعقة صغيرة الفلفل الأخضر 5-8 شريحة زنجبيل 1 إنش ملح للتذوق 1 كوب زيت + 4 ملاعق كبيرة
اتجاه: بادئ ذي بدء ، قص وغسلها تحت علامة التبويب المفتوحة. الآن نضع الزيت في المقلاة ويقلب البصل المفروم ونقلبه ونضيف معجون الثوم والزنجبيل ويقلى على نار متوسط عالية. الآن ضعي الماسالا المذكورة أعلاه مع القليل من الماء ، واقليها لمدة 10 إلى 12 دقيقة. نضيف الآن الطماطم والفلفل الأخضر ومكعبات البطاطا وتقلى لمدة 15 دقيقة حتى تنضج الطماطم. الآن ضعي سبينيتش فيه ، غطيه واطهيه على نار متوسطة منخفضة حتى يجف الماء. عندما يجف الماء ، اقليه لمدة 5-7 دقائق لذيذ palak aalu جاهز للأكل. يمكنك تقديمها مع نان جباتي أو أرز كما تحب.


aww balak ka salan

alw balak eibarat ean mazij min naweayn min alkhadar , lah madhaq khasun waladhidh jida. lidhalik yaqum shakhs wahid bitahi albalak (sbinitsh) , 'iinah mughadhiy lilghayat , wayahtawi ealaa alkathir min alhadid wahu 'amr daruriun lana , wahunak aleadid min 'anwaei! al'ashya' alati yumkin 'iidafatuha bdlaan min albatatis mithla. lahm balak kari wama 'iilaa dhalika. alyawm sa'usharikukum wasfatan bialak aalw alkhasat bi. amal 'an tuejibakum.

muqbilat

sabanikh muqataeat wamaghsulat 2-3 kajm

albatatis 5-7

tamatim 3-4

basal mafrum naeiman 2-3

mashuq althawm 8-10

falafal har 'ahmar mathun 1-1 / 2 mileaqat kabira

mashuq alkurtindar 1.5 mileaqat saghira

mashuq alkamuwn 1 mileaqat saghira

mashuq alkarkum nisf mileaqat saghira

alfulfil al'akhdar 5-8

sharihat zanjabil 1 'iinsh

milh liltadhawuq

1 kub zayt + 4 malaeiq kabira

atijahi:

badi dhi bad' , qasin waghasaluha taht ealamat altabwib almaftuhati.

alan nadae alzayt fi almiqlat wayuqalib albasal almafrum wanaqlibuh wanudif maejun althawm walzanjabil wayuqlaa ealaa nar mutawasitat ealiatin.

alan daei almasala almadhkurat 'aelah mae alqalil min alma' , waqiliha limudat 10 'iilaa 12 daqiqatin.

nudif alan altamatim walfilfil al'akhdar wamukaeabat albatata watuqlaa limudat 15 daqiqatan hataa tundaj altamatimu.

alan daei sbinitsh fih , ghatiyah watihih ealaa nar mutawasitat munkhafidat hataa yajifa alma'u.

eindama yajif alma' , aqiliyh limudat 5-7 daqayiq

ladhidh palak aalu jahiz lil'akli.

yumkinuk taqdimuha mae nan jabati 'aw 'urazin kama tahbi.

Show less


Post a Comment

2 Comments