Fish Steak Recipe
Fish steak is a very tasty form of cooked dish ,it's not only very delicious but is very much good for health because it don't have excessive oil in it like fry fish.it can be eaten by even heart patients just because it don't have excessive oil.it is also very good for diet as well.
Ingredients:
Boneless fish fillets (washed) 6-8
Garlic cloves minced 4-5
Dry basil 3-4 tbsp
Fresh parsley chopped 3-4 tbsp
Fresh lemon juice 4-6 tbsp
Soya sauce 3 tbsp
Worcester sauce 2.5 tbsp
Black pepper powder 2.5 tbsp
Salt to taste
Olive oil 10-12 tbsp
Oil 2 spoons
Direction:
Take a bowl & add garlic paste, dry basil, parsley, soya sauce, Worcester sauce, lemon juice, salt, olive oil and black pepper in a bowl and mix them properly.
Now add fish fillet to marinate it this for 1 to 2 hours.
For grilling the fish fillet brush oil the grill.
Now put marinated fish fillet on grill pan and grill fish for 4-6 minutes each side.
Serve it with boil rice or be sked vegetables or fry potato chip or mashed potatoes as you like with spices.
Receta De Filete De Pescado
El filete de pescado es una forma muy sabrosa de plato cocinado, no solo es muy delicioso sino que es muy bueno para la salud porque no tiene un exceso de aceite como el pescado frito. Puede ser comido incluso por pacientes cardíacos simplemente porque no No tiene exceso de aceite. También es muy bueno para la dieta.
Ingredientes:
Filetes de pescado sin espinas (lavados) 6-8
Dientes de ajo picados 4-5
Albahaca seca 3-4 cucharadas
Perejil fresco picado 3-4 cucharadas
Jugo de limón fresco 4-6 cucharadas
Salsa de soja 3 cucharadas
salsa Worcester 2,5 cucharadas
Pimienta negra en polvo 2,5 cucharadas
Sal al gusto
Aceite de oliva 10-12 cucharadas
Aceite 2 cucharas
Dirección:
Tome un tazón y agregue la pasta de ajo, la albahaca seca, el perejil, la salsa de soja, la salsa Worcester, el jugo de limón, la sal, el aceite de oliva y la pimienta negra en un tazón y mezcle bien.
Ahora agregue el filete de pescado para marinarlo esto durante 1 a 2 horas.
Para asar a la parrilla el filete de pescado, cepille la parrilla con aceite.
Ahora coloque el filete de pescado marinado en la parrilla y cocine el pescado a la parrilla durante 4 a 6 minutos por cada lado.
Sírvelo con arroz hervido o verduras salteadas o frita papas fritas o puré de papas a tu gusto con especias.
وصفة ستيك السمك شريحة لحم السمك هي شكل لذيذ جدًا من الأطباق المطبوخة ، وهي ليست فقط لذيذة جدًا ولكنها مفيدة جدًا للصحة لأنها لا تحتوي على زيت مفرط مثل السمك المقلي ، ويمكن تناولها حتى من قبل مرضى القلب فقط لأنها لا تحتوي على يحتوي على كمية زائدة من الزيت ، كما أنه مفيد جدًا للنظام الغذائي أيضًا. مكونات: شرائح السمك منزوعة العظم (مغسولة) 6-8 4-5 فصوص ثوم مفرومة حبق جاف 3-4 ملاعق كبيرة 3-4 ملاعق كبيرة من البقدونس المفروم عصير ليمون طازج 4-6 ملاعق كبيرة صلصة الصويا 3 ملاعق كبيرة صلصة ورسيستر 2.5 ملعقة كبيرة مسحوق الفلفل الأسود 2.5 ملعقة كبيرة ملح للتذوق زيت الزيتون 10-12 ملاعق كبيرة 2 ملاعق زيت تبوك: خذ وعاءًا وأضف معجون الثوم والريحان الجاف والبقدونس وصلصة الصويا وصلصة ورسيستر وعصير الليمون والملح وزيت الزيتون والفلفل الأسود في وعاء واخلطهم جيدًا. أضف الآن شرائح السمك لتتبيلها لمدة ساعة إلى ساعتين. لشوي شرائح السمك ، ادهن الشواية بالزيت. الآن ضعي فيليه السمك المتبل في مقلاة شواء واشوي السمك لمدة 4-6 دقائق لكل جانب. قدمها مع الأرز المسلوق أو الخضار المقلية أو البطاطس المقلية أو البطاطس المهروسة كما تحب مع البهارات.
0 Comments