Advertisement

Main Ad

Chicken Pulao (English,Spanish,Arabic Languages)


Chicken Pulao 

is favorite food of every one just bcz of it's delicious taste but it's so quick & easy to make, chicken Pulao is a big business if many people in Pakistan,I am going to share my recipe to you if chicken Pulao. 

Ingredients:

For Stock:

Chicken 1.5  kg (12 pieces)

Onion 1-2

Garlic 6 cloves

Ginger 1.5 inch

Fennel seeds 4 tbsp

Whole coriander 3.5tbs

Salt to taste

Small cardamom

Water as per quatity

For Rice:

Rice 1 kg 7-8 medium cups

Garlic paste 1.5 tbsp

Ginger paste 1.5 tbsp

Whole mix spices 2.5 tbsp

Small cardamom 3-5

Onions 3-4

Yogurt 2 cup

Whole green chilies 7-8

Kewra 2 tbsp

Pulao essense 3 drops

Pulao masala 3 tbsp

Salt to taste

Oil 4 cups

Direction:

For stock:add chicken & ginger garlic 1 onion 2 tomatoes red chillies , turmeric salt cloves black p we per fennel seeds & cook on me so I'm high flame.when chicken get tender keep aside ,let it cool.

Soak rice meanwhile according to rice quality.

Now fry chopped onion in big pan.fry until golden brown & take out half of them(onion)

Now add ginger paste, garlic paste and whole mix spices in half onion.

Add yogurt now & fry .

Now add chicken pieces & green chillies& fry.Add salt as well.

Now take out pulp of onion & garlic of stock and put in chicken.

Add chicken stock ,& cover it.

When begain to boil add soaked rice in it.

Let it cook when water dries add kewra. Drops,pulao essence drops & simmer for 20 minute.after time complete take out in dish - serve with raeta mint chatni or green salad .

......................................................................................................................................................................

Pulao de pollo

es la comida favorita de todos simplemente porque tiene un sabor delicioso, pero es muy rápido y fácil de hacer, el pollo Pulao es un gran negocio para muchas personas en Pakistán, voy a compartir mi receta con ustedes si el pollo Pulao.

Ingredientes:

Para existencias:

Pollo 1,5 kg (12 piezas)

Cebolla 1-2

ajo 6 dientes

Jengibre 1.5 pulgadas

Semillas de hinojo 4 cucharadas

cilantro entero 3,5 cucharadas

Sal al gusto

Cardamomo pequeño

Agua según cantidad

Para Arroz:

Arroz 1 kg 7-8 tazas medianas

Pasta de ajo 1,5 cucharadas

Pasta de jengibre 1,5 cucharadas

Mezcla entera de especias 2,5 cucharadas

Cardamomo pequeño 3-5

Cebollas 3-4

Yogur 2 taza

Chiles verdes enteros 7-8

Kewra 2 cucharadas

Pulao esencia 3 gotas

Pulao masala 3 cucharadas

Sal al gusto

Aceite 4 tazas

Dirección:

Para el caldo: agregue pollo y jengibre, ajo, 1 cebolla, 2 tomates, chiles rojos, cúrcuma, sal, clavos de olor, semillas de hinoo y cocine en mí para que esté a fuego alto. Cuando el pollo esté tierno, déjelo a un lado, déjelo enfriar.

Remoje el arroz mientras tanto según la calidad del arroz.

Ahora freír la cebolla picada en una sartén grande. Freír hasta que estén doradas y sacar la mitad deellos (cebolla)

Ahora agregue la pasta de jengibre, la pasta de ajo y la mezcla entera de especias en media cebolla.

Añadir yogur ahora y freír.

Ahora agregue trozos de pollo y chiles verdes y fríalos. Agregue sal también.

Ahora saca la pulpa de cebolla y ajo del caldo y pon el pollo.

Agregue el caldo de pollo y cúbralo.

Cuando comience a hervir agregar arroz remojado en él.

Deja que se cocine cuando el agua se seque agrega kewra. Gotas, gotas de esencia de pulao y cocine a fuego lento durante 20 minutos. Después de un tiempo completo, sáquelo en un plato; sirva con chatni de menta raeta o ensalada verde.

.................................................... .................................................... .................................................... 

دجاج بولاو

هو طعام مفضل لكل شخص فقط من مذاقه اللذيذ ولكنه سريع وسهل التحضير ، دجاج بولاو هو عمل تجاري كبير إذا كان الكثير من الناس في باكستان ، سأشارككم وصفتي إذا كان دجاج بولاو.

مكونات:

للمخزون:

دجاج 1.5 كجم (12 قطعة)

البصل 1-2

6 فصوص ثوم

زنجبيل 1.5 بوصة

بذور الشمر 4 ملاعق كبير

3.5 ملاعق كبيرة كزبرة كاملة

ملح للتذوق

هيل صغير

المياه حسب الكمية

للأرز:

أرز 1 كيلو 7-8 أكواب متوسطة

معجون الثوم 1.5 ملعقة كبيرة

معجون الزنجبيل 1.5 ملعقة كبيرة

مزيج البهارات الكاملة 2.5 ملعقة كبيرة

هيل صغير 3-5

3-4 البصل

زبادي 2 كوب

فلفل أخضر حار 7-8

كيورا 2 ملعقة كبيرة

بولاو إسينس 3 قطرات

بولاو ماسالا 3 ملاعق كبيرة.ل

ملح للتذوق

زيت 4 اكواب

اتجاه:

للمخزون: أضيفي الدجاج والزنجبيل والثوم ، 1 بصلة ، 2 طماطم ، فلفل أحمر ، ملح الكركم ، قرنفل أسود ، كل بذور الشمر ونطبخها عليّ حتى أشعر باللهب الشديد ، وعندما يصبح الدجاج طريًا ، اتركه يبرد.

نقع الأرز في غضون ذلك وفقًا لجودة الأرز.

يقلى الآن البصل المفروم في مقلاة كبيرة ويقلى حتى يصبح لونه بنيا ذهبيا ويخرج نصفه (البصل)

أضف الآن معجون الزنجبيل ومعجون الثوم ومزيج البهارات الكاملة في نصف بصلة.

أضف الزبادي الآن واقلي.

أضيفي الآن قطع الدجاج والفلفل الأخضر واقلي ، وأضيفي الملح أيضًا.

الآن نخرج لب البصل والثوم ونضعه في الدجاج.

أضيفي مرق الدجاج وغطيه.

عندما يغلي أضف الأرز المنقوع فيه.

دعها تطهى عندما يجف الماء أضف كيورا. قطرات ، بولاو ايسنس قطرات وتترك على نار خفيفة لمدة 20 دقيقة.

dajaj bulaw

hu taeam mufadal likuli shakhs faqat min madhaqih alladhidh walakinah sarie wasahl altahdir , dajaj bulaw hu eamal tijariun kabir 'iidha kan alkathir min alnaas fi bakistan , sa'usharikukum wasfati 'iidha kan dajaj bwlaw.

mukawnatun:

lilmakhzuni:

dajaj 1.5 kajm (12 qiteatun)

albasal 1-2

6 fasaws thawm

zanjabil 1.5 busa

budhur alshamr 4 malaeiq kabira

3.5 malaeiq kabirat kazbirat kamila

milh liltadhawuq

hayl saghir

almiah hasab alkamiya

lil'arza:

'aruzu 1 kilu 7-8 'akwab mutawasita

maejun althawm 1.5 mileaqat kabira

maejun alzanjabil 1.5 mileaqat kabira

mazij albaharat alkamilat 2.5 mileaqat kabira

hayl saghir 3-5

3-4 albasal

zibadi 2 kub

falafal 'akhdar har 7-8

kiura 2 mileaqat kabira

bulaw 'iisiins 3 qatarat

bulaw masala 3 malaeiq kabiratun.l

milh liltadhawuq

zayt 4 akwab

atijahi:

lilmakhzuni: 'adifi aldajaj walzanjabil walthawm , 1 bisilat , 2 tamatim , falafil 'ahmar , milh alkurkum , quranful 'aswad , kulu budhur alshamr wanatbukhuha ely hataa 'asheur biallahab alshadid , waeindama yusbih aldajaj tryan , atrukh yabardi.

naqae al'uruzi fi ghudun dhalik wfqan lijawdat al'arza.

yaqlaa alan albasal almafrum fi miqlat kabirat wayuqlaa hataa yusbih lawnuh buniana dhahabiana wayakhruj nisfah (albasalu)

'adif alan maejun alzanjabil wamaejun althawm wamazij albaharat alkamilat fi nisf bisilatin.

'adif alzabadi alan waqili.

'udifi alan qite aldajaj walfilfil al'akhdar waqili , wa'adifi almilihu aydan.

alan nakhruj luba albasal walthawm wanadaeuh fi aldajaji.

'udifi marq aldijaj waghatiyahi.

eindama yaghli 'adif al'aruzi almanque fihi.

daeha tathaa eindama yajif alma' 'adf kyura. qatarat , bulaw aysins qatarat watatrak ealaa nar khafifat limudat 20 daqiqatin.

.................................................. .................................................. .................................................. ..............

Post a Comment

3 Comments