Advertisement

Main Ad

Peppercorn Steak 9English,Arabic,Spanish)

 


Peppercorn Steak

Peppercorn Steak is very delicious stake in stakes,it's a hot selling dish in restaurants due to its taste.everybody like it heartily ,man& try to make it but some failed some got success .a perfect stake is not very difficult to make ,infacts it's easy if u understand some basics of making food.

Ingredients:

For Marination:

Beef or Chicken steak 8-10

Garlic paste 2 tbsp

Mustard powder 2 tsp

HP sauce 4 tbsp

Worcestershire sauce 6 tbsp

Black pepper crushed 2 tsp

Salt 2 tsp

Oil 4 tbsp


For Peppercorn Sauce:

Maida 4 tbsp

Water 2 cup

Milk 1-1/2 cup

Oil 3 tsp

Unsalted butter 2 tbsp

HP sauce 2 tbsp

Black pepper crushed 2 tsp

Salt 1-1/2 tsp

Sugar 2 tsp

Onion rings 2 cup

Boiled mixed vegetables 5 cups

Black pepper crushed 1.5 tsp

Salt to taste

Butter unsalted 1 tbsp

Mash potato or potato wedges or fries or boiled rice as required 3 cups.



Direction:

For marination: add hp sauce, garlic paste, mustard paste, Worcestershire sauce, black pepper, salt and oil in bowl and mix it nicely.

Now marinate this  chicken or beef steak with that above mentioned marination for 4 to 5 hours.

For peppercorn sauce: add butter in pan and melt it.

Now add maida, salt, sugar and black pepper and cook properly  for 5 minute on medium high flame.

Then add water and milk and mix it properly 

Now add hp sauce and mix it properly.

Now heat grill pan & brush oil over it to greese.

Now keep steaks and cook for 10 to 12 minutes on medium flame.

Now melt butter in another pan.

Then add boiled vegetables, black pepper and salt in pan and cook for 4 to 5 minutes approximately.

Then heat splate with little tbsp oil.

Now put onion rings and caramelize it on high flame.

For serving:then keep steak, vegetables and mash potato or potato wedges or fries or boiled rice. & Enjoy.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


ستيك الفلفل

Peppercorn Steak هو حصة لذيذة للغاية من الرهانات ، إنه طبق مبيعًا في المطاعم بسبب مذاقه. سهل إذا فهمت بعض أساسيات صنع الطعام. مك :

للتتبي ونات: للتتبيل: ستيك لحم بقري أو دجاج 8-10 2 ملعقة كبيرة معجون ثوم مسحوق الخردل 2 ملعقة صغيرة صلصة HP 4 ملاعق كبيرة صلصة رسيستيرشاير 6 ملاعق كبيرة 2 ملعقة صغيرة فلفل أسود مطحون ملح 2 ملعقة صغيرة زيت 4 ملاعق كبيرة

لصلصة الفلفل: مايدا 4 ملاعق كبيرة 2 كوب ماء حليب 1-1 / 2 كوب زيت 3 ملاعق صغيرة زبدة غير مملحة 2 ملعقة كبيرة صلصة HP 2 ملعقة كبيرة 2 ملعقة صغيرة فلفل أسود مطحون ملح 1-1 / 2 ملعقة صغيرة 2 ملعقة صغيرة سكر حلقات البصل 2 كوب خضروات مشكلة مسلوقة 5 أكواب مسحوق فلفل أسود 1.5 ملعقة صغيرة ملح للتذوق زبدة غير مملحة 1 ملعقة كبيرة تُهرس البطاطس أو بطاطس ويدجز أو بطاطس مقلية أو أرز مسلوق حسب الحاجة 3 أكواب


اتجاه: للتتبيل: أضيفي صلصة إتش بي ، معجون الثوم ، معجون الخردل ، صلصة ورشيسترشاير ، الفلفل الأسود ، الملح والزيت في وعاء وامزجيها جيداً. الآن انقع هذا الدجاج أو اللحم البقري مع التتبيلة المذكورة أعلاه لمدة 4 إلى 5 ساعات لصلصة الفلفل: نضيف الزبدة في المقلاة ونذوبها الآن أضف المايدا والملح والسكر والفلفل الأسود واطبخي جيدًا لمدة 5 دقائق على نار متوسطة عالية. ثم يضاف الماء والحليب ويخلط جيدا أضف الآن صلصة HP واخلطها بشكل صحيح. الآن قم بتسخين مقلاة الشواء وادهنها بالزيت حتى يصبح لونها أخض الآن اتركي شرائح اللحم واطهيها لمدة 10 إلى 12 دقيقة على نار متوسطة. الآن تذوب الزبدة في مقلاة أخرى. ثم أضيفي الخضار المسلوقة والفلفل الأسود والملح في المقلاة واتركيها لمدة 4 إلى 5 دقائق تقريبًا. ثم فصل الحرارة مع القليل من الزيت. الآن ضع حلقات البصل وكرملها على نار عالية. للتقديم: احفظي شرائح اللحم والخضروات وهرسي البطاطس أو أسافين البطاطس أو البطاطس المقلية أو الأرز المسلوق. & يتمتع. ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، ،،،،،،،،،،،،،،،



ستيك الفلفل

Peppercorn Steak هو حصة لذيذة للغاية من الرهانات ، إنه طبق مبيعًا في المطاعم بسبب مذاقه. سهل إذا فهمت بعض أساسيات صنع الطعام.

مكونات:
للتتبيل:

ستيك لحم بقري أو دجاج 8-10
2 ملعقة كبيرة معجون ثوم
مسحوق الخردل 2 ملعقة صغيرة
صلصة HP 4 ملاعق كبيرة
صلصة رسيستيرشاير 6 ملاعق كبيرة
2 ملعقة صغيرة فلفل أسود مطحون
ملح 2 ملعقة صغيرة
زيت 4 ملاعق كبيرة

لصلصة الفلفل:
مايدا 4 ملاعق كبيرة
2 كوب ماء
حليب 1-1 / 2 كوب
زيت 3 ملاعق صغيرة
زبدة غير مملحة 2 ملعقة كبيرة
صلصة HP 2 ملعقة كبيرة
2 ملعقة صغيرة فلفل أسود مطحون
ملح 1-1 / 2 ملعقة صغيرة
2 ملعقة صغيرة سكر
حلقات البصل 2 كوب
خضروات مشكلة مسلوقة 5 أكوا
مسحوق فلفل أسود 1.5 ملعقة صغيرة
ملح للتذوق
زبدة غير مملحة 1 ملعقة كبيرة
تُهرس البطاطس أو بطاطس ويدجز أو بطاطس مقلية أو أرز مسلوق حسب الحاجة 3 أكواب

اتجاه:
للتتبيل: أضيفي صلصة إتش بي ، معجون الثوم ، معجون الخردل ، صلصة وريسترشاير ، الفلفل الأسود ، الملح والزيت في وعاء وامزجيها جيداً.
الآن انقع هذا الدجاج أو اللحم البقري مع التتبيلة المذكورة أعلاه لمدة 4 إلى 5 ساعات.
لصلصة الفلفل: نضيف الزبدة في المقلاة ونذوبها.
الآن أضف المايدا والملح والسكر والفلفل الأسود واطبخي جيدًا لمدة 5 دقائق على نار متوسطة عالية.
ثم يضاف الماء والحليب ويخلط جيدا
أضف الآن صلصة HP واخلطها بشكل صحيح.
الآن قم بتسخين مقلاة الشواء وادهنها بالزيت حتى يصبح لونها أخضر.
الآن اتركي شرائح اللحم واطهيها لمدة 10 إلى 12 دقيقة على نار متوسطة.
الآن تذوب الزبدة في مقلاة أخرى.
ثم أضيفي الخضار المسلوقة والفلفل الأسود والملح في المقلاة واتركيها لمدة 4 إلى 5 دقائق تقريبًا.
ثم فصل الحرارة مع القليل من الزيت.
الآن ضع حلقات البصل وكرملها على نار عالية.
للتقديم: احفظي شرائح اللحم والخضروات وهرسي البطاطس أو أسافين البطاطس أو البطاطس المقلية أو الأرز المسلوق. & يتمتع.

،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، ،،،،،،،،،،،،،،،

Filete de pimienta

Peppercorn Steak es una apuesta muy deliciosa en las apuestas, es un plato muy vendido en los restaurantes debido a su sabor. fácil si entiendes algunos conceptos básicos de la preparación de alimentos.

Ingredientes:

Para marinar:
Filete de ternera o pollo 8-10
Pasta de ajo 2 cucharadas
Mostaza en polvo 2 cucharaditas
Salsa HP 4 cucharadas
Salsa Worcestershire 6 cucharadas
Pimienta negra triturada 2 cucharaditas
Sal 2 cucharaditas
Aceite 4 cucharadas
Para salsa de pimienta y maíz:
Maida 4 cucharadas
Agua 2 taza
Leche 1-1 / 2 taza
Aceite 3 cucharaditas
Mantequilla sin sal 2 cucharadas
Salsa HP 2 cucharadas
Pimienta negra triturada 2 cucharaditas
Sal 1-1 / 2 cucharadita
Azúcar 2 cucharaditas
Aros de cebolla 2 taza
Verduras mixtas hervidas 5 tazas
Pimienta negra triturada 1.5 cucharaditas
Sal al gusto
Mantequilla sin sal 1 cucharad
Haga puré de papas o papas en rodajas o papas fritas o arroz hervido según sea necesario 3 tazas

Dirección:

Para marinar: agregue la salsa hp, la pasta de ajo, la pasta de mostaza, la salsa Worcestershire, la pimienta negra, la sal y el aceite en un tazón y mezcle bien.
Ahora marine este filete de pollo o ternera con el marinado mencionado anteriormente durante 4 a 5 horas.
Para salsa de pimienta: agregue mantequilla en la sartén y derrita.
Ahora agregue maida, sal, zúcar y pimienta negra y cocine adecuadamente durante 5 minutos a fuego medio alto.
Luego agregue agua y leche y mezcle adecuadamente
Ahora agregue la salsa hp y mezcle bien.
Ahora caliente la sartén de la parrilla y unte con aceite para que quede grasosa.
Ahora mantenga los filetes y cocine durante 10 a 12 minutos a fuego medio.
Ahora derrita la mantequilla en otra sartén.
Luego agregue las verdura hervidas, la pimienta negra y la sal en la sartén y cocine de 4 a 5 minutos aproximadamente.
Luego caliente la placa con un poco de aceite.
Ahora poner aros de cebolla y caramelizar a fuego alto.
Para servir: luego guarde el bistec, las verduras y el puré de papa o gajos de papa o papas fritas o arroz hervido. & Disfrutar.

`` `` `` `` `` `` `` `` `` `` `` `` `` `` `` `` `` `` `` `` `` `` `` `` `` `` `` `` `` `` `` `` `` `` `` `` `` `` `` `` `` `` `` `` `` `` 

Post a Comment

3 Comments