Advertisement

Main Ad

Fried Prawns Recipe(English,Spanish,Arabic Languages)

Fried Prawns Recipe

Fried Prawns is a famous  fried seafood of Japan.It's a very delicious dish. It's quite easy to make .Prawns are nutritious & very healthy to eat.

Ingredients:

Prawns (peeled and washed) 1.5 kg

Salt 1 tsp

Black pepper powder 1.5 tsp

Garlic powder 1.5 tsp

All-purpose flour 1.5 cup

Mustard powder 1 tsp 

Paprika 1 tsp

Oregano 1 ts

Eggs 2-3

Bread crumbs 1.5 cup

Oil for deep fry

Direction:

First clean the prawns & peeled & washed.

Now add salt, black pepper powder and garlic powder & mastered paste.

Add oregano , paprika powder & all purpose flour & make a mixture.

Beat eggs in a separate bowl.

Now dip each prawn in all-purpose flour mixture, then in eggs and then coat with bread crumbs.

Now deep fry each prawn .

Serve with ketchup or sauce of your choice.

Receta De Langostinos Fritos

Las gambas fritas son un famoso marisco frito de Japón. Es un plato muy delicioso. Es bastante fácil de hacer. Las gambas son nutritivas y muy saludables para comer.

Ingredientes:

Gambas (peladas y lavadas) 1,5 kg

sal 1 cucharadita

Pimienta negra en polvo 1,5 cucharaditas

Ajo en polvo 1,5 cucharaditas

Harina para todo uso 1.5 taza

Mostaza en polvo 1 cucharadita

Pimentón 1 cucharadita

Orégano 1 cucharadita

Huevos 2-3

Pan rallado 1.5 taza

Aceite para freír

Dirección:

Primero limpiamos las gambas y las pelamos y lavamos.

Ahora agregue sal, pimienta negra en polvo y ajo en polvo y pasta masterizada.

Agregue orégano, pimentón en polvo y harina para todo uso y haga una mezcla.

Batir los huevos en un recipiente aparte.

Ahora sumerja cada camarón en la mezcla de harina para todo uso, luego en los huevos y luego cúbralos con pan rallado.

Ahora freír cada gamba.

Sirve con ketchup o salsa de tu elección.

وصفة روبيان مقلي

الجمبري المقلي هو أحد المأكولات البحرية المقلية الشهيرة في اليابان ، إنه طبق لذيذ للغاية. من السهل جدًا صنعه ، فالروبيان مغذي وصحي جدًا للأكل.

مكونات:

روبيان (مقشر ومغسول) 1.5 كجم

ملح 1 ملعقة صغيرة

مسحوق الفلفل الأسود 1.5 ملعقة صغيرة

مسحوق الثوم 1.5 ملعقة صغيرة

طحين لجميع الأغراض 1.5 كوب

مسحوق الخردل 1 ملعقة صغيرة

الفلفل الحلو 1 ملعقة صغيرة

أوريجانو 1 ملعقة صغيرة

2-3 بيض

فتات الخبز 1.5 كوب

زيت للقلي

اتجاه:

نظف الجمبري أولاً ثم يقشر ويغسل.

أضف الآن الملح ومسحوق الفلفل الأسود ومسحوق الثوم والمعجون المتقن.

يُضاف الزعتر ، ومسحوق البابريكا ، ودقيق جميع الأغراض ويُصنع الخليط.

يخفق البيض في وعاء منفصل.

الآن اغمس كل جمبري في خليط دقيق لجميع الأغراض ، ثم في البيض ثم غطيه بفتات الخبز.

الآن يقلى كل جمبري عميقًا.

تقدم مع كاتشب أو صوص من اختيارك. 

wasfat rubyan maqliun

aljambariu almaqliu hu 'ahad almakulat albahriat almaqliat alshahirat fi alyaban , 'iinah tabiq ladhidh lilghayati. min alsahl jdan sanaeah , falruwbian mughadhiy wasahiyun jdan lil'akli.

mukawnatun:

rubyan (muqashar wamaghsul) 1.5 kajm

milh 1 mileaqat saghira

mashuq alfulfil al'aswad 1.5 mileaqat saghira

mashuq althawm 1.5 mileaqat saghira

tuhin lijamie al'aghrad 1.5 kub

mashuq alkhardal 1 mileaqat saghira

alfulfil alhulw 1 mileaqat saghira

'uwrijanu 1 mileaqat saghira

2-3 bid

fatat alkhubz 1.5 kub

zayt lilqalii

atijahi:

nazaf aljumbariu awlaan thuma yuqashir wayaghsilu.

'adif alan almilih wamashuq alfulfil al'aswad wamashuq althawm walmaejun almutaqani.

yudaf alzaetar , wamashuq albabrika , wadaqiq jamie al'aghrad wyusne alkhaliti.

yakhfiq albayd fi waea' munfasilin.

alan aghmas kula jumbiriin fi khalit daqiq lijamie al'aghrad , thuma fi albayd thuma ghatiyah bifutat alkhubzi.

alan yuqlaa kulu jumbari emyqan.

taqadam mae katshib 'aw sus min aikhtiarika.

Show more

Post a Comment

2 Comments