Fried Prawns Recipe
Fried Prawns is a famous fried seafood of Japan.It's a very delicious dish. It's quite easy to make .Prawns are nutritious & very healthy to eat.
Ingredients:
Prawns (peeled and washed) 1.5 kg
Salt 1 tsp
Black pepper powder 1.5 tsp
Garlic powder 1.5 tsp
All-purpose flour 1.5 cup
Mustard powder 1 tsp
Paprika 1 tsp
Oregano 1 ts
Eggs 2-3
Bread crumbs 1.5 cup
Oil for deep fry
Direction:
First clean the prawns & peeled & washed.
Now add salt, black pepper powder and garlic powder & mastered paste.
Add oregano , paprika powder & all purpose flour & make a mixture.
Beat eggs in a separate bowl.
Now dip each prawn in all-purpose flour mixture, then in eggs and then coat with bread crumbs.
Now deep fry each prawn .
Serve with ketchup or sauce of your choice.
Receta De Langostinos Fritos
Las gambas fritas son un famoso marisco frito de Japón. Es un plato muy delicioso. Es bastante fácil de hacer. Las gambas son nutritivas y muy saludables para comer.
Ingredientes:
Gambas (peladas y lavadas) 1,5 kg
sal 1 cucharadita
Pimienta negra en polvo 1,5 cucharaditas
Ajo en polvo 1,5 cucharaditas
Harina para todo uso 1.5 taza
Mostaza en polvo 1 cucharadita
Pimentón 1 cucharadita
Orégano 1 cucharadita
Huevos 2-3
Pan rallado 1.5 taza
Aceite para freír
Dirección:
Primero limpiamos las gambas y las pelamos y lavamos.
Ahora agregue sal, pimienta negra en polvo y ajo en polvo y pasta masterizada.
Agregue orégano, pimentón en polvo y harina para todo uso y haga una mezcla.
Batir los huevos en un recipiente aparte.
Ahora sumerja cada camarón en la mezcla de harina para todo uso, luego en los huevos y luego cúbralos con pan rallado.
Ahora freír cada gamba.
Sirve con ketchup o salsa de tu elección.
وصفة روبيان مقلي
الجمبري المقلي هو أحد المأكولات البحرية المقلية الشهيرة في اليابان ، إنه طبق لذيذ للغاية. من السهل جدًا صنعه ، فالروبيان مغذي وصحي جدًا للأكل.
مكونات:
روبيان (مقشر ومغسول) 1.5 كجم
ملح 1 ملعقة صغيرة
مسحوق الفلفل الأسود 1.5 ملعقة صغيرة
مسحوق الثوم 1.5 ملعقة صغيرة
طحين لجميع الأغراض 1.5 كوب
مسحوق الخردل 1 ملعقة صغيرة
الفلفل الحلو 1 ملعقة صغيرة
أوريجانو 1 ملعقة صغيرة
2-3 بيض
فتات الخبز 1.5 كوب
زيت للقلي
اتجاه:
نظف الجمبري أولاً ثم يقشر ويغسل.
أضف الآن الملح ومسحوق الفلفل الأسود ومسحوق الثوم والمعجون المتقن.
يُضاف الزعتر ، ومسحوق البابريكا ، ودقيق جميع الأغراض ويُصنع الخليط.
يخفق البيض في وعاء منفصل.
الآن اغمس كل جمبري في خليط دقيق لجميع الأغراض ، ثم في البيض ثم غطيه بفتات الخبز.
الآن يقلى كل جمبري عميقًا.
تقدم مع كاتشب أو صوص من اختيارك.
wasfat rubyan maqliun
aljambariu almaqliu hu 'ahad almakulat albahriat almaqliat alshahirat fi alyaban , 'iinah tabiq ladhidh lilghayati. min alsahl jdan sanaeah , falruwbian mughadhiy wasahiyun jdan lil'akli.
mukawnatun:
rubyan (muqashar wamaghsul) 1.5 kajm
milh 1 mileaqat saghira
mashuq alfulfil al'aswad 1.5 mileaqat saghira
mashuq althawm 1.5 mileaqat saghira
tuhin lijamie al'aghrad 1.5 kub
mashuq alkhardal 1 mileaqat saghira
alfulfil alhulw 1 mileaqat saghira
'uwrijanu 1 mileaqat saghira
2-3 bid
fatat alkhubz 1.5 kub
zayt lilqalii
atijahi:
nazaf aljumbariu awlaan thuma yuqashir wayaghsilu.
'adif alan almilih wamashuq alfulfil al'aswad wamashuq althawm walmaejun almutaqani.
yudaf alzaetar , wamashuq albabrika , wadaqiq jamie al'aghrad wyusne alkhaliti.
yakhfiq albayd fi waea' munfasilin.
alan aghmas kula jumbiriin fi khalit daqiq lijamie al'aghrad , thuma fi albayd thuma ghatiyah bifutat alkhubzi.
alan yuqlaa kulu jumbari emyqan.
taqadam mae katshib 'aw sus min aikhtiarika.
Show more
2 Comments
Kamal
ReplyDelete😍
ReplyDelete