Advertisement

Main Ad

Tandoori chicken (English, Spanish, Arabic Languages)


Tandoori Chicken

Tandoori chicken is a spicy tasty dish.its most demanding dish of every dawats & patties,today I am going to share my recipe of Tanduri chicken ,hopefully you will love it.its very simple & easy ,so let's start with the recipe.

Ingredients:

Chicken 8 -10 pieces

Yogurt 1.5 cup

Ginger paste 1.5 tbsp

Garlic paste 1.5 tbsp

Lemon juice 7-8 tbsp

Tandoori masala 1 pack

Salt as much u like

Origano half tsp

Mustard paste 1 tsp

Veneger 1 tsp

All spice powder 1.5 tsp

Red chili powder half  tbsp

Yellow color 1/2 tsp

Oil 2 cups

Direction:

First clean & wash chicken pieces.

Now put all above mentioned spices in the bowl with yogurt.

Add chicken in this mixture for 5-6 hours.

Now deep fry all marinated chicken pieces on medium low flame until brown.

Serve it with the dish u like or simple with naan & rice


Pollo tandoori

El pollo tandoori es un plato picante y sabroso. Es el plato más exigente de todos los dawats y empanadas, hoy voy a compartir mi receta de pollo Tanduri, espero que te guste. Es muy simple y fácil, así que comencemos con la receta.

Ingredientes:

Pollo 8 -10 piezas

Yogur 1.5 taza

Pasta de jengibre 1,5 cucharadas

Pasta de ajo 1,5 cucharadas

Jugo de limón 7-8 cucharadas

Tandoori masala 1 paquete

sal tanto como quieras

Media cucharadita de orégano

Pasta de mostaza 1 cucharadita

Venegre 1 cucharadita

Todas las especias en polvo 1,5 cucharaditas

Chile rojo en polvo media cucharada

color amarillo 1/2 cucharadita

Aceite 2 tazas

Dirección:
Primero limpie y lave las piezas de pollo.

Ahora ponga todas las especias mencionadas anteriormente en el recipiente con yogur.

Agregue el pollo en esta mezcla durante 5-6 horas.

Ahora fríe todos los trozos de pollo marinados a fuego medio bajo hasta que se doren.

Sírvelo con el plato que te guste o simplemente con naan y arroz.

دجاج تندوري

دجاج التندوري هو طبق حار ولذيذ.أكثر الأطباق تطلبًا من كل دوات وفطائر ، اليوم سأشارككم وصفتي لدجاج التندوري ، آمل أن تعجبكم ، إنها بسيطة وسهلة للغاية ، لذلك لنبدأ بالوصفة.

مكونات:

دجاج 8-10 قطع

زبادي 1.5 كوب

معجون الزنجبيل 1.5 ملعقة كبيرة

معجون الثوم 1.5 ملعقة كبيرة

عصير ليمون 7-8 ملاعق كبيرة

علبة تندوري ماسالا 1

الملح بقدر ما تحب

اوريجانو نصف ملعقة شاي

معجون الخردل 1 ملعقة صغيرة

Veneger 1 ملعقة صغيرة

مسحوق البهارات 1.5 ملعقة صغيرة

مسحوق الفلفل الأحمر نصف ملعقة كبيرة

1/2 ملعقة صغيرة لون أصفر

2 كوب زيت

اتجاه:

نظف أولاً قطع الدجاج واغسلها.

الآن نضع كل البهارات المذكورة أعلاه في وعاء مع اللبن.

أضيفي الدجاج في هذا الخليط لمدة 5-6 ساعات.

تقلى الآن جميع قطع الدجاج المتبل على نار متوسطة منخفضة حتى تصبح بنية اللون.

قدميها مع الطبق الذي يعجبك أو البسيط مع الأرز و النان 

dajaj tanduri
dajaj altindawrii hu tabaq harin waladhidha.'akthar al'atbaq ttlban min kuli dawaat wafatayir , alyawm sa'usharikukum wasfati lidajaj altinduri , amal 'an tuejibakum , 'iinaha basitat wasahlat lilghayat , lidhalik linabda bialwasfati.
mukawnatun:
dajaj 8-10 qate
zibadi 1.5 kub
maejun alzanjabil 1.5 mileaqat kabira
maejun althawm 1.5 mileaqat kabira
easir laymun 7-8 malaeiq kabira
eulbat tanduri masala 1
almilih biqadr ma tuhibu
awryjanw nisf mileaqat shay
maejun alkhardal 1 mileaqat saghira
Veneger 1 mileaqat saghira
mashuq albaharat 1.5 mileaqat saghira
mashuq alfulfil al'ahmar nisf mileaqat kabira
1/2 mileaqat saghirat lawn 'asfar
2 kub zyt
atijahi:
nazif awlaan qitae aldajaj waghsilha.
alan nadae kula albaharat almadhkurat 'aelah fi wiea' mae allaban.
'udifi aldajaj fi hadha alkhalit limudat 5-6 saeati.
taqalaa alan jamie qate aldajaj almutbali ealaa nar mutawasitat munkhafidat hataa tusbih binyat alluwni.
qadamiha mae altabaq aladhi yuejibuk 'aw albasit mae al'uruz w alnaan
Show less


Post a Comment

1 Comments