Bwhari kabab
Bihari kabab Re very tasty & easy to make they re made with beef & marinated with different spices in yougurt it's very delicious by taste .m going to share my recipe of Bwhari Kababs.
Ingredients:
Beef boneless 1 kg
Papaya paste 4 tbsp
Ginger paste 1.5 tbsp
Garlic paste 1.5 tbsp
Onion fried 2
Salt to taste
Red chili powder 2 tbsp
All spice powder 3 tsp
Yogurt 2 cup
Oil 4-6 tbsp
Direction:
Cut beef in small pieces .
Then mix all the masala yogurt.
Now add beef pieces in this mixure.
Marination time should be 3-6 hours or overnight.
Marinate beef with all ingredients nicely for 3-4 hours.
Now skew on skewers one by one & bbq on coal.
It took little time to cook properly .
Take out the dish & serverit with raeta green chatni or naan.
kebab bwhari Bihari kabab Re muy sabroso y fácil de hacer, están hechos con carne de res y marinados con diferentes especias en yogur, es muy delicioso al gusto. Voy a compartir mi receta de Bwhari Kababs. Ingredientes: Ternera sin hueso 1 kg Pasta de papaya 4 cucharadas Pasta de jengibre 1,5 cucharadas Pasta de ajo 1,5 cucharadas cebolla frita 2 Sal al gusto Chile rojo en polvo 2 cucharadas Todas las especias en polvo 3 cucharaditas Yogur 2 taza Aceite 4-6 cucharadas
Dirección: Cortar la carne de res en trozos pequeños. Luego mezcle todo el yogur masala. Ahora agregue trozos de carne en esta mezcla. El tiempo de marinado debe ser de 3 a 6 horas o toda la noche. Marinar la carne con todos los ingredientes durante 3-4 horas. Ahora sesgar en brochetas una por una y asar al carbón. Tomó poco tiempo para cocinar correctamente. Saque el plato y sírvalo con raeta green chatni o naan.كباب بوهاري بيهاري كباب رهي لذيذ جدًا وسهل التحضير من اللحم البقري المتبل بالبهارات المختلفة في الزبادي إنه لذيذ جدًا حسب الذوق. سأشارك وصفتي من بوهاري كباب. مكونات: لحم بقري منزوع العظم 1 كيلو عجينة البابايا 4 ملاعق كبيرة معجون الزنجبيل 1.5 ملعقة كبيرة معجون الثوم 1.5 ملعقة كبيرة البصل المقلي 2 ملح للتذوق مسحوق الفلفل الأحمر 2 ملعقة كبيرة مسحوق البهارات 3 ملاعق صغيرة زبادي 2 كوب زيت 4-6 ملاعق كبيرة
اتجاه: يُقطع اللحم البقري إلى قطع صغيرة. ثم اخلطي كل زبادي ماسالا. الآن أضف قطع اللحم البقري في هذا المزيج. يجب أن يكون وقت النقع 3-6 ساعات أو بين عشية وضحاها. انقع اللحم البقري بجميع المكونات جيدًا لمدة 3-4 ساعات. الآن تنحرف على أسياخ واحدة تلو الأخرى وشواء على الفحم. استغرق الأمر القليل من الوقت للطهي بشكل صحيح. اخرجي الطبق والسيرفرك مع الرايتا جرين شاتني او نان.kabab buhari bihari kabab rahi ladhidh jdan wasahl altahdir min allahm albaqarii almutbal bialbaharat almukhtalifat fi alzabadi 'iinah ladhidh jdan hasab aldhawqi. sa'usharik wasfati min buhari kabab. mukawnatun: lahm baqary manzue aleazm 1 kilu eajinat albabaya 4 malaeiq kabira maejun alzanjabil 1.5 mileaqat kabira maejun althawm 1.5 mileaqat kabira albasal almaqliu 2 milh liltadhawuq mashuq alfulfil al'ahmar 2 mileaqat kabira mashuq albaharat 3 malaeiq saghira zibadi 2 kub zayt 4-6 malaeiq kabira atijahi: yuqte allahm albaqariu 'iilaa qitae saghiratin. thuma akhliti kula zibadi masala. alan 'adif qate allahm albaqarii fi hadha almaziji. yajib 'an yakun waqt alnaqe 3-6 saeat 'aw bayn eashiat waduhaha. anqae allahm albaqariu bijamie almukawinat jydan limudat 3-4 saeati. alan tanharif ealaa 'asyakh wahidat tilw al'ukhraa washawa' ealaa alfaham. astaghraq al'amr alqalil min alwaqt liltahy bishakl sahihin. akhruji altabaq walsiyrfirik mae alraayta jrin shatni aw nan. Show more
1 Comments
❤❤
ReplyDelete